Online

Inschrijven

Bekijk hier onze lesroosters

INSCHRIJVEN

WORD lid

Schrijf je in bij Danserswijk en word lid!

 

vrijblijvende

Proefles

Meld je aan voor een vrijblijvende proefles bij Danserswijk.

 

“Randy tilt haar Pilates-matlessen naar een bijzonder hoog niveau. Zij ziet alles en weet precies hoe en wanneer ze moet bijsturen op een houding of oefening. Dat doet ze op een haast ongemerkte, prettige manier. Daardoor heb je het gevoel dat je privé-les hebt.”

Moniek

“De pilateslessen van Randy zijn super! Ik heb altijd veel getraind, maar ben nog nooit zo goed gecorrigeerd in mijn houding als nu door Randy. Ook in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde stuur ik veel cliënten door om bij haar te trainen, voor een betere houding en minder klachten.”

Petra

“De pilates bij Danserswijk gun ik iedereen! Voorheen veel rugklachten, na een tijd de lessen te hebben gevolgd veel minder last en een stabiel/sterk gevoel in het algemeen. Daarnaast is Randy een docent in hart en nieren en geeft op een deskundige en fijne manier les.

Marieke

F.A.Q.

Vind hier een antwoord op de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Je kunt Danserswijk per e-mail, via onze socials of WhatsApp bereiken.

Waar meld ik mezelf af voor een les?

Je kunt je afmelden voor een les door ons een bericht via WhatsApp te sturen.

Wat zijn de kledingvoorschriften?

De kledingvoorschriften van iedere les kun je vinden op de pagina van de betreffende dansstijl.

Is mijn proefles geheel vrijblijvend?

Ja, je kunt bij ons vrijblijvend een proefles volgen. Pas wanneer je besluit om jezelf in te schrijven voor onze lessen brengen we de kosten voor de proefles in rekening.

Wanneer is danserswijk gesloten?

Tijdens schoolvakanties, officiële vrijedagen en tijdens de zomerstop van 29 juni tot 1 september.

Wanneer EN HOE is mijn abonnement opzegbaar?

Een overeenkomst bij Danserswijk wordt aangegaan voor de vorm en duur zoals aangegeven bij de inschrijving, bestaande uit een overeenkomst met een contractduur van minimaal 1 jaar vanaf de ingangsdatum. Voor kleuters en peuters geldt een contractsduur van minimaal 6 maanden (zie algemene voorwaarden), daarna wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Het abonnement is hierna per volle kalender maand opzegbaar. Indien je je abonnement wilt beëindigen kun je ons een e-mail sturen.