Groene & Slimme Logistiek & Persoonlijk contact

In elke Regio aanwezig met meer dan 100 Depots

Minder Km’s voor uw pakje, Minder Co2 uitstoot

Groene Stadslogistiek, altijd het slimste Vervoermiddel

Lorem Ipsum

REGIO HUB | Eerlijke beloning bij RegioHub

Voorheen werden uw pakketten afgehaald door bezorgers die toevallig uw route hadden, en werden deze afgeleverd bij depots waar toevallig iemand de sorteerronde had die middag. Hierdoor gaat er een groot stuk aan service en verantwoordelijkheid naar de klant verloren, er is namelijk geen affiniteit tussen de verzender en de bezorger. U kent de verhalen wel; pakketten verfrommeld over een schutting gegooid of in de regen buiten uw voordeur gezet. De kracht van ons systeem zit hem in de persoonlijke relatie die u opbouwt met uw bezorger, u bent namelijk geen willekeurige klant op de route, maar een vaste klant van een zelfstandige ondernemer. Via OnzeBezorger bent u de klant gebonden aan deze zelfstandige ondernemer, zij zullen dus zorg dragen voor uw bestelling zover als hun invloed rijkt in de distributieketen. Uw bezorger is uw aanspreekpunt binnen de landelijke coöperatie, hij draagt de verantwoordelijkheid van zijn eigen klanten binnen een groot overkoepelend orgaan; RegioHub. Op deze wijze worden uw pakketten tegen een scherp concurrerende prijs landelijk verstuurt, groen en efficiënt. Ook biedt RegioHub E-fulfilment voor webshops. Dit houdt in dat zij opslag kunnen krijgen bij onze depots waarbij de verzendingen via RegioHub lopen naar hun klanten.

Een praktijkvoorbeeld:

U heeft een pakket dat moet worden verzonden naar een stad even verderop. Wanneer u dit via een groot logistiek concern verstuurd is uw pakket een nummer achter in de bus van de bezorger. Hier ligt een van de sterkste punten van RegioHub: de bezorger neemt uw pakket mee wanneer hij of zij in de buurt is en brengt dit naar het dichtstbijzijnde RegioHub Depot, er zijn 120 depots verspreid door heel Nederland waardoor wij een gegarandeerde regionale kracht zijn. Door de centrale, regionale werkwijze van RegioHub liggen er veel pakketten die wij verzenden door de regio waar u woont. Dit betekent dat er vaak één rit heen is, en één rit terug voor de pakketten af te leveren, en op te halen om de cyclus efficiënt en groen te houden.

Onze bezorgcyclus resulteert in een groenere werkwijze omdat wij niet rijden via een vast protocol, maar doormiddel van een flexibele planning de afleveradressen combineren, en een distributiecentrum uit dit proces halen. Eindhoven – Helmond? Schrik niet wanneer uw pakket binnen 4 uur geleverd is. Echter garanderen wij dit niet, wij werken operationeel en milieutechnisch efficiënt en streven ernaar om deze verantwoordelijkheid uit te dragen in de praktijk. U kunt natuurlijk ten allen tijden uw pakket volgen met onze track & trace.