Een eerlijke beloning voor uw pakketbezorger

Betere kwaliteit van de bezorging

Uiteindelijk een beter milieu

Groene & Slimme Logistiek & Persoonlijk contact

In elke Regio aanwezig met meer dan 100 Depots

Minder Km’s voor uw pakje, Minder Co2 uitstoot

Groene Stadslogistiek, altijd het slimste Vervoermiddel

Consument:

 

Voor particuliere klanten die niet willen dat hun pakketje enkel een nummer is op de sorteer band en voor hen die begrijpen dat wanneer een koerier normaal betaald wordt er geen rare fratsen worden uitgehaald met hun pakjes hebben we www.onzebezorger.nl in het leven geroepen. U boekt gewoon een pakket zoals u het gewend bent via onze online verzendtool en wij zorgen dat de bezorger een juiste beloning krijgt.

Kortom; voor klanten die verlangen naar een ouderwets goede dienstverlening waar dingen beter in elkaar steken en de koeriers een waardig loon gunnen. U als consument heeft de macht met wie u uw pakketten verstuurt.

Het kost u niets extra, maar het levert de koerier veel op. De werkwijze is simpel, maar effectief: u ‘gunt’ een aangesloten koerier een opdracht, en die koerier maakt gebruik van de landelijke mogelijkheden van RegioHub.

Lees meer voor verdere informatie en boek direct uw pakket op https://onzebezorger.nl/

Via de link kunt u zich aanmelden en daarmee inzetten voor een groene, eerlijke werkwijze

Het is onze droom dat alle schakels in de distributie keten samenwerken in een gezamenlijk belang, van webshop tot klant en iedereen die ertussen opereert.

Ook u als consument past in deze keten, zowel als de ontvanger, de ‘verstuurder’ van pakketten en ontvanger van ‘burenpakketjes’.

Als consument valt er regelmatig iets aan te merken op de kwaliteit van de bezorging. Hoe zou het dan zijn als u hier invloed op zou kunnen uitoefenen? Als u echt een stem binnen het bezorgbedrijf zou hebben? Dat kan als u lid wordt van de REGIOHUB Coöperatie.

U kunt dan niet alleen pakketten versturen en ontvangen met uw eigen pakketdienst maar u kunt dan ook nog een rendement krijgen als REGIOHUB winst maakt. Winst natuurlijk pas nadat de bezorgers en goede beloning hebben ontvangen….