Infotorial: Nieuwe Sprinter al v.a. € 472,- p.m.

Beste relatie,

Speciaal voor subcontractors heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven drie Sprinters op maat. Deze Sprinters zijn met zorg samengesteld en voldoen aan alle subcontractorseisen. Naast PostNL hebben wij ook de juiste configuraties voor contractors als DHL, DPD, UPS, GLS en TNT. Als subcontractor profiteer je bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven van speciale kortingscondities.

Mijn naam is Frank, jouw specialist op het gebied van voertuigen voor Subcontractors. Ik ben hét aanspreekpunt bij het aanschaffen van jouw nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen conform de eisen van jouw pakketdienst.

Voor vragen of advies kun je mij bereiken op: 070-3400346, of stel jouw Sprinter direct samen op onze website.

Stel zelf samen.
Stel zelf jouw perfecte Sprinter via onze online configurator samen. Kies je voor een nieuwe Basic of Luxe Sprinter? Of ga je toch liever voor een gebruikte? Naast de keuze van het model heb je keuzes in de financiering, accessoires en onderhoudspakketten. Zo kies je bij het onderhoudspakket SterService voor volledige ontzorging op het gebied van reparatie, onderhoud en garantie. Je ontvangt hierop nog eens een extra korting oplopend tot maar liefst € 2.600,-!